SZOLGÁLTATÁSAINK

Művészként mindketten szembesültünk vele, hogy pályánkon sem a tehetség, sem a szorgalom nem elég. Mint minden személyes vállalkozás, a művészet is üzlet: önmagunkat kell értékesítenünk, hogy amit teremtünk, láthatóvá váljon mindennapjaink ingersűrűsége közepette is. Az alkotás a szabadság mellett rengeteg magányos tépelődéssel is jár, munkánk gyümölcse gyakran lassan érik be. Ahhoz, hogy előrehaladhassunk, és el is higgyük, hogy haladunk, szilárd önértékelésre, reális önképre, erősségeink és gyengeségeink ismeretére van szükségünk, illetve arra, hogy képesek legyünk folyamatosan fejleszteni a képességeinket. Ahelyett hogy az online térben való érvényesülés szükségessége vagy a megváltozott befogadói igények ellen zúgolódnánk, megpróbálunk úgy alkalmazkodni ezekhez, hogy közben ne kelljen megalkudnunk, ne veszítsük el önmagunkat.

Úgy gondoljuk, a fent leírtak az értékteremtés bármely válfajára igazak. Elhatároztuk, hogy előadóművészi és írói-szerkesztői tudásunkat kamatoztatva segítünk másoknak megküzdeni az élet adta kihívásokkal, legyen szó egy vállalkozás beindításáról, magánéleti gubancok kibogozásáról vagy a közösségi médiában való hiteles megjelenésről és igényes tartalmak előállításáról. 

Önálló szerkesztői és coachingszolgáltatásaink mellett egy közös csomagot is kínálunk. Laci 6 alkalmas "New self" programja után mindazok, akik nem elégszenek meg életük rendbetételével és vállalkozói céljaik világos kijelölésével, 2/3 hónapon át teljes körű üzleti tanácsadásban részesülnek. Emellett Nóra szerkeszti és korrektúrázza a közösségi médiában megjelenő posztjaikat, és lehetőség nyílik közösen átbeszélni, hogyan tehetők az online tartalmak személyesebbé, igényesebbé és egyedibbé a vállalkozás céljaival összhangban.

© Szendi Nóra • Pintér László, 2021
 Fotók: © Kiss Zsuzsanna, 2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!