E-könyvben a Természetes lustaság!

2021.01.12

Megjelenése óta rengeteg véleményt kaptam a Természetes lustaságról, amely immár e-könyv-formában is megvásárolható, ezen a linken.

Volt, aki egyetlen vonatút alatt kivégezte, és akadt, aki már az elején elvérzett. Mint bevallotta: nem akar megbántani, de kikészíti a főhős személyisége (nem bántasz meg, biztosítottam jóllakotthiéna-mosollyal). Ami ezt a korhadt fadarab aktivitását mutató figurát illeti, egyesek magukat is meglepve megszerették őt, sőt drukkoltak neki a boldogsághoz, másokat mindvégig a hányinger kerülgette tőle. Akadt, aki a barátnőjébe zúgott bele, más legszívesebben agyoncsapta volna a csajt szélcsengőstül, divatjógástul, csicsergésestül, és arról is megoszlanak a vélemények, hogy vajon Kánya Jani, a regnáló rezsim kedvezményezettje a maga bájosan pszichopátiás módján tényleg kedveli-e hősünket. Visszatérő kérdés volt, hogy akkor ez most férfipróza, amit nő írt, és egyáltalán illik-e ilyesmit írnia egy nőnek. Ezt jellemzően nők vetették fel, a férfiak inkább arról vitatkoztak, hogy létezik-e olyan pasi, aki recsk@zás után is továbbnézi a p0rnòt.

A második regényem hozzásegített fontos szakmai elismerésekhez, de nem lett bestseller. Már látom a hibáit, mégis elégedett vagyok vele, mert feladatát, hogy embereket hozzon ki a sodrukból, a mai napig tisztességgel végzi. Továbbá kevéssé ismert, de igaz, hogy a Gellért-hegyi sikló terve is a Természetes lustaságból származik, bár ezért még egyetlen kanyit nem kaptam, sem a fővárostól, sem a kormánytól. Marad a dicsőség.

© Szendi Nóra • Pintér László, 2021
 Fotók: © Kiss Zsuzsanna, 2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!